Real reels challenge

Leer in 8 simpele stappen in no-time de meest prachtige en authentieke reels te schieten en te posten!

Ben jij:

"Je bent klaar om echt te groeien met je business, door jezelf te laten zien op de meest authentieke manier mogelijk"

kind words

“Ik zocht iemand die me kon helpen met de techniek van het filmen van hoge kwaliteit video en die me kon helpen met het naar buiten treden en het laten zien van mijn authentieke zelf, waar ik angstig voor was. Jasmijn is ontzettend rustig en lief en ze stelt je zo op je gemakt dat je die angsten allemaal weet te overwinnen.”

Gisela Wiesenakker

De wevershoek

“Voor mij is het gebruiken van mooie hoge kwaliteit beelden ontzettend belangrijk. Instagram is voor mij één van de belangrijkste kanalen als business coach, maar ook al wist ik dat het ontzettend belangrijk was om met video aan de slag te gaan, ik bleef het toch telkens weer uitstellen. Ik zag op tegen het opnieuw uitvogelen van een nieuwe manier van content creëren. Maar toen ik Jasmijn’s werk zag wist ik het meteen: ik moest hoe dan ook een shoot maar haar inplannen. In minder dan een dag heeft ze echt de meest prachtige beelden geschoten waar ik nog steeds elke keer helemaal bij wegdroom en waarmee ik, niet geheel onbelangrijk, nog elke dag reels creëer die mijn programma’s compleet uitverkopen. De beelden van Jasmijn zijn in één woord magisch!”

Willemien van der Veen

Business coach

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

Turning DREAMS into REALITY

Ik ben Jasmijn, een filmmaker die creatieve ondernemers helpt om op een eenvoudige manier soulful video’s van hoge kwaliteit te maken. Om ze de spotlight te geven die ze verdienen en zo hun droomklanten en droominkomsten aan te trekken.

Dromen najagen en ze omzetten in werkelijkheid is wat mij elke dag drijft. Je helpen meer vrijheid te ervaren door consequent de juiste klanten en inkomsten aan te trekken door middel van video, is wat me elke dag super dankbaar maakt voor mijn werk.

Als je ooit worstelde met de technische kant van video en met het verkrijgen van de juiste kwaliteit en look & feel van je video’s voor jouw business, dan ben je precies aan het juiste adres!

We gaan samen aan de slag met het produceren van soulful video’s van hoge kwaliteit op een laagdrempelige manier, zodat jij binnen no-time dé autoriteit wordt in jouw niche en die vrijheid, die droomklanten en inkomsten als vanzelf op jouw pad komen.

Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.

Waarom video?

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

Grotere geloofwaardigheid en vertrouwen

Je kunt jezelf echt positioneren als de go-to-expert, waardoor het voor je publiek veel gemakkelijker wordt om je te vertrouwen en betalende klant te worden

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

Hogere conversie

Mensen zijn 64% van de tijd eerder geneigd om een product online te kopen na het bekijken van een video. Video creëert een emotionele connectie die van je publiek klanten maakt, aangezien 95% van onze aankoopbeslissingen wordt bepaald door ons onderbewustzijn.

Betere vindbaarheid op social media

De meest populaire sociale-mediaplatforms geven de voorkeur aan en zijn geoptimaliseerd voor video content zoals Facebook, Instagram, Pinterest en Twitter.

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

Ben jij:

"VOOR creatieve ondernemers DIE KLAAR ZIJN OM ZICHZELF ALS dé autoriteit neer te zetten, OM zo DE DROOMKLANTEN EN het DROOMINKOMEN AAN TE TREKKEN dat past bij HUN BEDRIJF EN DOELSTELLINGEN"

We leven in een samenleving waarin het lijkt alsof iedereen moeiteloos zijn eigen bedrijf runt, vrij is om overal naartoe te reizen, voortdurend droomklanten aantrekt en het leven leidt waar ze altijd van hebben gedroomd. Online cursussen vliegen je haast om de oren en iedereen heeft het over hoe belangrijk het is om te werken aan je online zichtbaarheid, met video als the next big thing.

Ze lijken hun eigen bedrijf te runnen met zoveel zelfvertrouwen, gemak en ervaring. Ze weten precies welke content ze moeten produceren om hun droomklanten echt te raken, met prachtige beelden die precies uitstralen waar zij voor staan.

Maar hoe?

Je weet dat video veel voor je kan betekenen want je droomt immers van: authenticiteit, je emotioneel verbinden met je droomklanten en je unieke verhaal delen zonder het gevoel te hebben dat je je potentiële klanten moet omkopen met ouderwetse marketingstrategieën.

Maar

Je hecht ook veel waarde aan esthetiek en kwaliteit en helaas is de kwaliteit van je video’s nog niet waar het zijn moet, dus stel je het plaatsen van die video’s constant uit. Je streeft naar perfectie en alle liefde en aandacht die je in je bedrijf stopt, moet zich ook weerspiegelen in jouw video’s.

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

Jasmijn to the rescue!

Ik ga je helpen om soulful video’s van hoge kwaliteit te produceren, zonder je overweldigd te voelen door de techniek of je camera angst. Zodat jij je nu echt kunt gaan positioneren als de expert die je bent, om zo die droomklanten en het droomsalaris aan te trekken dat je verdient.

Wat houdt the soulful video academy in?

8 live sessies + Q&A

Je kunt de modules live volgen (of achteraf terugkijken) waarbij je al jouw vragen aan mij kunt stellen en jij gelijk verder kunt!

8 video modules

In 8 eenvoudige stappen leer ik je alles van content strategie en filmen tot editen en het effectief posten op social media van jouw high Quality video’s.

8 werkboeken

Bij elke video module hoort een werkboek, waardoor jij actief aan de slag gaat met het produceren van soulful video’s.

Unieke filters

Je ontvangt drie unieke videofilters die je edits direct naar een hoger niveau tillen.

templates

Je hebt toegang tot eenvoudig aan te passen intro- en outro templates die je leert aanpassen aan je huisstijl.

bonus modules

In de bonus modules leer je over hoe je video’s voor je Instagram kunt maken (die werken!) en hoe je je eigen online cursus kunt filmen.

Wat ga je leren?

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

hi there, i'm jasmijn

Na urenlang te hebben geworsteld met mijn camera en totaal gedesillusioneerd naar het resultaat te hebben gekeken, besloot ik bijna dat video gewoon niets voor mij was.

Maar gelukkig weet ik nu dat ik door middel van video echt contact kan leggen met mijn klanten en een vertrouwensrelatie kan opbouwen door mijn expertise en oprechte enthousiasme over mijn vak te laten zien op video.  Opeens kon ik zoveel tijd besparen doordat ik niet constant opzoek hoef naar klanten, waardoor ik uiteindelijk zelfs de hele wereld over kon reizen en nu deels op Sicilie woon. 

Opdrachten van duizenden euro's...

Vroeger rende ik van de ene afspraak naar de andere, was ik zo fysiek moe van lange dagen filmen, zei ik “ja” tegen werkelijk alles en werkte ik met klanten die gewoon helemaal niet bij me pasten.

Ik was constant op zoek naar een manier om meer vrijheid te vinden en die heb ik uiteindelijk gevonden door video op een geheel nieuwe manier voor mij te laten werken. Ik wist dat video de kracht had om mijn publiek te raken, maar ik had nog nooit eerder video gebruikt om mijn potentiële klanten te laten zien wie ik werkelijk ben en waar ik voor sta. Ik had eindelijk het gevoel dat ik de baas was en mijn publiek waar ik zo graag mee wilde samenwerken kon transformeren in in betalende klanten, zonder die verschrikkelijk ouderwetse marketingstrategieën.

Ik was in staat om op afstand te werken, te werken voor klanten die ik echt geweldig vond, mijn waarde te laten zien en eindelijk de bedragen te rekenen die mijn werk waard was. Binnen de kortste keren gingen klanten akkoord met aanbiedingen van duizenden euro’s en ging ik aan de slag met klanten die me inspireerden, motiveerden en precies begrepen waar ik voor stond.

Dit is de kracht van video.

Ben jij ook helemaal klaar om de kracht van video te ervaren?

Wat je krijgt:

Module 1.
Purpose

We zullen ons eerst concentreren op wat jou absoluut onweerstaanbaar maakt voor je droomklanten en wat je doel met video zal zijn. Jouw authenticiteit is wat je droomklanten zal aantrekken en waardoor je je onderscheidt van de rest!

Module 2. SCRIPT

Het script is ontzettend belangrijk, maar hoeft echt niet zo ingewikkeld te zijn als je denkt. Ik geef je ontzettend veel video voorbeelden en leer je hoe je een script schrijft dat je kijker echt raakt, laat zien waar jij voor staat en hen transformeert naar betalende klant.

Module 3. Presentation

In deze module leer ik je alles over hoe je je je expertise en persoonlijkheid echt kan laten schitteren op video zonder je niet authentiek of arrogant te voelen. Integendeel, je energie zal je helpen om echt contact te maken met je publiek!

Module 4.
Content creation

In deze module gaan we het hebben over hoe je je publiek kunt vasthouden, echt kunt raken en hoe succesvolle video's in elkaar zitten.

Module 5.
BRANDING

Je leert hoe je ervoor kunt zorgen dat je video's er consistent uit blijven zien op al je online kanalen. Branding is ontzettend belangrijk voor de herkenbaarheid en betrouwbaarheid van je bedrijf en deze moet kwalitatief en consistent zijn, ook in je video's.

Module 6.
SHOOT

De module waar we allemaal op hebben gewacht en waarin ik al mijn geheimen zal delen over hoe je hoogwaardige en esthetisch aantrekkelijke video's kunt filmen en welke betaalbare filmapparatuur je moet gebruiken om je eigen HQ-video's te maken. We praten over licht, geluid, styling en camera-instellingen.

Module 7.
EDIT

Ik leg je een edit proces uit waardoor het produceren van je eigen high Quality video's ontzettend snel en eenvoudig wordt, terwijl je professionele bewerkingssoftware gebruikt!

Module 8.
Incorporation

Ik laat je zien hoe je video kunt integreren in je customer journey, op een manier die echt bij jou en je bedrijf past, door buiten de gebaande paden te treden en creatief te zijn. Ons doel is om je klanten een ervaring te geven die ze nooit zullen vergeten.

bonus.
filters

Je ontvangt drie videofilters om je video's er nog luxer uit te laten zien en instructies voor het gebruik ervan. ​

Bonus.
Intro en outro templates

Je hebt toegang tot eenvoudig aan te passen intro- en outro templates die je leert aanpassen aan je huisstijl.

bonus.
online course

Hoe plan en film je je eigen hoogwaardige online cursus?

bonus.
video on instagram

Ontdek hoe je video effectief kunt gebruiken door je publiek te raken met prachtige beelden die zijn geoptimaliseerd voor Instagram.

“Ik wilde ontzettend graag video inzetten voor mijn klanten en mijn social media kanalen. Jasmijn heeft mij niet alleen het technische deel van filmen geleerd, maar ook hoe je een soulful verhaal verteld. Ze legde alles super simpel en to the point uit, ze is altijd bereikbaar en ze is gewoon een schat van een persoon om mee samen te werken. Een aanrader!”

Brigitte Hoogdorp

Interior designer hopt

investment

GOLD

3500
1900 Maandelijks
 • 8 live sessies + Q&A t.w.v. €1200
 • Templates en filters t.w.v. €200
 • 4 Bonus modules t.w.v. €500
 • 8 hoge kwaliteit videolessen €1600

PLATINUM

4300
2500 Maandelijks
 • 2 uur film & edit 1 op 1 coaching sessie €800
 • 8 live sessies + Q&A €1200
 • Templates en filters €200
 • 4 Bonus modules €500
 • 8 hoge kwaliteit videolessen €1600

“Jasmijn is een echte professional met oog voor detail. Ze laat je precies zien hoe je een uniek verhaal moet vertellen met de beelden die je schiet. Haar flexibele, open en geduldige karakter maakte het een feest om samen te werken. Ik kan niet blijer zijn met het eindresultaat van mijn online programma dat nu uitverkocht is.”

Daphne Feller

Brain explainers

faq

Zal ik zelf veel op beeld komen?

Ik ga je laten zien hoe je jezelf op beeld kunt zetten zonder dat dit ongemakkelijk of nep aanvoelt. Maar ik ga je ook ontzettend veel manieren laten zien hoe je iets zonder woorden, zonder zelf de hele tijd in beeld te zijn of letterlijk iets uit te beelden, kunt filmen zodat het de kijker precies duidelijk maakt waar jij voor staat en de kwaliteit uitstraalt die je product of dienst verdient. 

Zal ik hierna video's voor mijn social media kunnen maken?

Ja, er zijn bonusmodules over het maken van effectieve high-end video’s speciaal voor Instagram waarmee je precies de juiste klanten aantrekt.

Moet ik dure apparatuur aanschaffen?

Ik zal je alle informatie geven over apparatuur die betaalbaar is en je video’s een high-end look geeft. Dat gezegd hebbende, je bent op geen enkele manier verplicht om deze set-up te kopen en je kunt ook gemakkelijk een high-end look met je telefoon bereiken (ik raad je wel aan om een mobiel te gebruiken die niet meer dan een paar jaar oud is).

Voor wie is deze online cursus gemaakt?

De Soulful Video Academy is in het leven geroepen voor ambitieuze ondernemers met een creatieve service, die klaar zijn om hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat als het op dit moment een te grote investering voor mij is?

Ik zou je nooit zorgen willen laten maken over geld.

Maar ik geloof wel dat dit een investering is in jezelf.

Als je het programma volgt, zul je versteld staan van hoe snel je business zal groeien door middel van hoge kwaliteit video content. Dus het geld verdien je binnen no-time terug!

Ook werk ik met een 14 dagen no gain no pay-beleid. Als je de cursus hebt afgerond en niet tevreden bent, kun je me dit binnen 14 dagen laten weten en zal ik het geld naar je terugstorten!

Is het programma ook geschikt voor interieur designers?

De cursus is bedoelt voor ondernemers met een creatieve slag, maar er wordt in verschillende modules in het bijzonder aandacht besteedt aan het vastleggen van een interieur of specifieke items op een hoogwaardige manier. 

Kost het programma veel tijd?

Ik weet dat je er echt niet op zit te wachten om uren achter je camera of computer te zitten om die mooie video’s te kunnen maken. The Soulful Video Academy heb ik daarom zo gemaakt dat jij in maar 2 maanden alles leert over het maken van je eigen high Quality video content. Je leert een video te schieten en editen in nog minder dan een uur.

“Ik heb zoveel geleerd in de Soulful Video Academy.  Positionering op Instagram, branding, mooie video’s maken, die video’s editen, maar vooral hoe ik mijn klanten het beste kan aanspreken, om mijn bedrijf verder te laten groeien. Ik kan nu veel beter duidelijk maken waar mijn werk voor staat en mijn klanten kiezen nu zonder dat ik moeite hoef te doen voor mij en mijn werk, omdat ze meteen zien dat ik maatwerk en kwaliteit lever. “

Anneke Kuperus

Interior designer

investment

GOLD

3500
1900 Maandelijks
 • 8 live sessies + Q&A t.w.v. €1200
 • Templates en filters t.w.v. €200
 • 4 Bonus modules t.w.v. €500
 • 8 hoge kwaliteit videolessen €1600

PLATINUM

4300
2500 Maandelijks
 • 2 uur film & edit 1 op 1 coaching sessie €800
 • 8 live sessies + Q&A €1200
 • Templates en filters €200
 • 4 Bonus modules €500
 • 8 hoge kwaliteit videolessen €1600