The Video Boutique

“Ik neem je al het werk uit handen en leg je totaal in de watten tijdens het vastleggen van unieke video content die perfect aansluit op de esthetiek en kwaliteit waar jij en je business voor staan.  Hoge kwaliteit video gaat je zoveel tijd besparen, geeft je de vrijheid waar je zo naar verlangt en zorgt voor een constante stroom aan droomklanten.”

Herken je jezelf in 1 of meer van deze punten?

Je bent klaar om te genieten van meer vrijheid in je werk door middel van jouw eigen hoogwaardige video content, die jouw kennis en liefde voor jouw vak met de wereld deelt.

Waarom video?

bereik

Search engines als Google, vinden video ontzettend fijn omdat ze het zien als high quality content. Ze geven dus voorrang aan video wat heel goed is voor je SEO. Ook Instagram reels geven je bijvoorbeeld een enorm bereik. Zo zou iemand met 1800 volgers normaal op een video post misschien zo’n 100 views krijgen en op een reel zo rond de 1500 views (van potentiële klanten!).

Video kwaliteit

Kijkers die een hoge kwaliteit beelden en en een professioneel geproduceerde video zien, ervaren jouw bedrijf en merk onbewust als succesvoller. Ze zullen hierdoor ook veel sneller geneigd zijn de gehele video te bekijken, waardoor ze je hele boodschap meekrijgen.

Geloofwaardigheid en vertrouwen

Je kunt jezelf echt positioneren als de go-to-expert, wat het voor je publiek veel gemakkelijker zal maken om je te vertrouwen en een betalende klant te worden.

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

jij bent:

Je bent een enorme doorzetter en je staat bekent om je passie en je vastberadenheid als het om je bedrijf gaat. Je houdt van je werk, maar de laatste tijd voelt het alsof je maar nauwelijks tijd voor én je zakelijke afspraken én je gezinsleven én dat momentje voor jezelf kan vinden.

You are ready for change.

Je weet wat video voor je zou kunnen betekenen, je ziet het resultaat elke dag bij andere succesvolle ondernemers om je heen.

Als je met video aan de slag gaat moet het perfect zijn want alleen van prachtige beelden en idem verhaal  word jij echt gelukkig. Je kijkt er alleen totaal niet naar uit om nog meer van je kostbare tijd te besteden aan het zoeken naar de perfecte filmlocatie, het uitpluizen van de camera en wekenlang monteren.

I got you!

Ik ben hier om je alles uit handen te nemen. Van productie tot aan montage zodat jij je enkel hoeft te concentreren op het delen van jouw unieke verhaal en expertise om zo door middel van prachtige beelden moeiteloos een constante stroom aan betalende droomklanten aantrekt.

Wat houdt the video boutique in?

1x 45 min. strategy call met Jasmijn

We beginnen met het bespreken van de inhoud van de video content, we zullen praten over je branding, wat jouw voor je droomklant onweerstaanbaar maakt en waar je bedrijf voor staat. Ook bespreken we de styling, de videolocatie en het verloop van de dag zodat ik een ervaring voor je kan gaan creëren die precies aansluit op jouw behoeften.

Hand picked video locaties

Ik bereid een unieke selectie aan filmlocaties voor waar je vervolgens uit kunt kiezen en die precies aansluiten op waar jij en je business voor staan.

Personal stylist en make-up artist

Voorafgaand aan onze shoot ontvang je stylingadvies en een shopping lijstje van onze stylist met outfitsuggesties voor de grote dag. Op de dag zelf zal zullen de styliste en visagiste aanwezig zijn om de meest authentieke en sprankelende versie van jezelf naar voren te brengen, en om je het vertrouwen te geven dat je nodig hebt tijdens de shoot.

gezonde lunch

Ik zal voor een heerlijk gezonde lunch en snacks zorgen, zodat jij gedurende de gehele shoot de energie hebt om te stralen!

prachtige persoonlijke beelden

Ik zorg ervoor dat de shoot nooit langer dan een halve dag zal duren, waarna jouw unieke video na het editen en bewerken direct klaar is voor gebruik. We zorgen ervoor dat de branding en inhoud in alles uitstraalt waar jouw business voor staat.

feedback ronde

Na ontvangst van de eerste versie van de video kun je je eventuele feedback delen, zodat de video hierop kan worden aangepast. Mocht je na deze feedbackronde nog iets willen aanpassen, dan wordt er een uurtarief in rekening gebracht.

“Het is en is altijd een feestje om met Jasmijn samen te werken. Bedankt voor je energie, je rust, je overzicht en creativiteit. Het resultaat mag er zijn.”

Anne-Claire Winkelhagen

Clairz Interior Design

VIDEO MOET DE UNIEKHEID, DE SCHOONHEID EN DE WAARDE VAN je BEDRIJF WEERSPIEgelen

Daarom is het voor mij erg belangrijk dat elke video die ik maak precies is afgestemd op jouw behoeften. We gaan ervoor zorgen dat je online cursus of andere video content van de hoogste kwaliteit is, zodat je je klanten de kwaliteit kunt leveren die ze verdienen en die past bij je kernwaarden. Je onderscheidt je met hoge kwaliteit video niet alleen van de massa, je zult ook moeiteloos de klanten kunnen aantrekken waar je zo van houdt. Naast het afstemmen van de inhoud en de beelden op jouw kernwaarden, zullen we er ook echt een feestje van maken, creatief zijn en er vooral een dag zonder zorgen van maken. Ik weet hoe het voelt om alles te streven naar perfectie en de stress die daar vaak bij komt kijken. Maar ik heb de Video Boutique echt op zo’n manier ontwikkeld dat je je  nergens anders zorgen over hoeft te maken dan de inhoudelijke content die je graag wilt delen met je potentiële klanten. Dus dit back and relax en laten we de video’s van je dromen gaan creëren.

Als je andere wensen hebt, zoals het aantal videomodules dat je wilt opnemen of hulp nodig hebt bij het vinden van de juiste structuur voor bijvoorbeeld je social media campagne, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen, ik ben hier om je shoot zo uniek, persoonlijk en stressvrij mogelijk te maken!

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

investering

paketten

The
VIDEO LIBRARY

1999 Maandelijks
 • 1 x Strategy call
 • 2 uur filmen
 • 40 bewerkte high res. videobeelden
 • Unieke video filter
 • 1 Instagram reel

The
SOCIAL MEDIA
DREAM

2900 Maandelijks
 • 1 x Strategy Call
 • 3 uur filmen
 • Branding video 1 min.
 • 1 Instagram reel

The Magical
ONLINE COURSE

3900 Maandelijks
 • 1 x Strategy Call
 • 1 shootdag
 • Online course trailer 1 min.
 • 8 high quality video modules