van droom
naar casa

Leer hoe je in 2 maanden vol vertrouwen jouw droomhuis vol rust en vrijheid in Italië kunt realiseren, zonder je zorgen te hoeven maken over de Italiaanse bureaucratie, het kostenplaatje of onduidelijke informatie.

Herken je jezelf in 1 van deze twijfels?

Herken je 1 van deze twijfels? Dan is de van Droom naar Casa cursus wat voor jou!

 

Doe een korte intake om te kijken of er een match is!

Een huis kopen in Italië lijkt bijna onmogelijk. Maar is het dat echt?

De wens om te investeren in een huis in Italië was er al, maar het lijkt altijd nog erg ver weg.

Je kunt helemaal wegdromen bij het idee van een eigen plek in Italië, waar je remote kunt werken, waar je kunt vertragen en die je misschien zelfs zou kunnen verhuren. Een plek voor Liefdevolle momenten met familie en vrienden, om tot rust te komen. Een plek voor inspiratie en vrijheid. 

Maar al snel transformeren twijfels jouw Italiaanse droom in een bijna onmogelijk doel. Je hebt echt geen idee waar te beginnen. Vragen die bij je opkomen zijn: hoeveel gaat me dit kosten? Hoe werkt het regelen van de (eventuele) financiering / hypotheek? hoe werkt het als je een huisje wilt kopen om ook gedeeltelijk te verhuren? Wie heb je in Italië nodig om het proces te starten (aankoop makelaar, notaris)? Het blijkt een eindeloze lijst aan vragen… 

Maak je geen zorgen, hier kampt iedereen mee.

Andiamo!

Het is tijd om al deze twijfels de wereld uit te helpen.

Zodat jij vol vertrouwen, zonder zorgen en met alle benodigde kennis jouw droomhuisje in Italië kunt gaan realiseren.

Jij weet precies wat je kunt verwachten wanneer jij jouw eigen fijne plek in Italië koopt. Zo ben jij financieel totaal voorbereidt, maar ook op de Italiaanse bureaucratie en gang van zaken in dit land.

Zo voorkom je ten alle tijde dat je geld en tijd verliest of een miskoop doet!

Die tijd en dat geld dat je anders had verloren steek jij in het realiseren van die plek van je dromen. Waar jij helemaal tot rust kunt komen en zoveel liefdevolle momenten met familie en vrienden gaat doorbrengen. 

Waarom je nu een huis in Italië moet kopen?

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

Tal van bonussen om geld mee te besparen

Er zijn in Italië tot 2023 ontzettend fijne bonussen die tot wel 110% van je verbouwing financieren.

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

Passief inkomen

Een huis in Italië is een hele fijne investering als passief inkomen. je kunt je huis hier namelijk heel gemakkelijk verhuren wanneer je er niet bent.

Huizen in romantische dorpjes

Juist in de karakteristieke kleine steden van Italie zijn prachtige huizen te vinden die al voor minder dan 20.000 euro te koop staan

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

De van Droom naar Casa cursus bezorgt jou moeiteloos en in no time een droomhuis in Italië.

Leer in 56 dagen hoe jij jouw droomplek in Italië kunt realiseren

Zonder je zorgen te hoeven maken over de financiën of de Italiaanse bureaucratie.

Hoe zit de van Droom naar Casa cursus in elkaar?

 

Allereerst gaan we kijken naar jouw wensen voor jouw droomhuis in Italië. Wat is bijvoorbeeld het doel van het huis, wordt het enkel een vakantiehuis of wil je het juist full-time verhuren? Vanuit daar gaan we aan de slag en neem ik je mee in een eenvoudig stappenplan waarin alles wordt behandeld. Van A tot Z. Zodat jij precies weet wat je moet doen wanneer je een huis bezichtigt/aankoopt/verbouwt in Italië.

Zo behandelen we:

Door werkelijk alle informatie die je nodig hebt om zonder zorgen een huis in Italië te kunnen kopen, op één plek terug te vinden en een klankbord te hebben (si, mij!) zorgen we ervoor dat jouw Italiaanse droom nu echt werkelijkheid gaat worden!

De van Droom naar Casa methode:

Valkuilen

We beginnen bij onze valkuilen. Een huis in het buitenland kopen is eng, maar op de een of andere manier lijkt een huis kopen in Italië nog spannender. Hoe kun je er voor zorgen dat je je twijfels niet laat overheersen en vasthoudt aan je plan no matter what. Jouw droomplek realiseren in Italië!

 • Hoe zorg je ervoor dat je niet hoeft te twijfelen over jouw eigen kennis wanneer het aankomt op het kopen van een huis in Italië.
 • Hoe ga je om met de Italiaanse regelgeving?
 • Hoe zorg je ervoor dat je niet wordt afgezet?
 • Hoe je kunt investeren in een droomhuis in Italië zonder onnodige fouten te maken en geld te verliezen.

Locatie

Je bent een enorme Italië liefhebber, maar er op vakantie gaan of er daadwerkelijk een huisje kopen is natuurlijk een verschil. In deze stap gaan we dieper in op welke locatie het meest geschikt zou zijn voor jouw droomhuis in Italië.

 • Wat is een goede regio om een huis te kopen in Italië en waar zou jij je echt thuis voelen?
 • Wat zijn de verschillen tussen noord en zuid Italië en zijn ze belangrijk voor mijn keuze?
 • Wat zijn de beste websites om te beginnen zoeken naar een huis in Italië?
 • Mijn methode om succesvol te zoeken op internet uitgelegd. 
 • Template huizenjacht 

Purpose

Je bent opzoek naar meer vertraging en vrijheid, maar hoe uit dat zich in jouw toekomstige huis in Italië. Wordt het een plek om remote te werken? Een business zoals een bed and breakfast? Jouw fulltime verblijfsadres? Op basis hiervan leer je wat de concrete vervolg stappen zijn, wat er wel en niet mogelijk is en welke documenten je bijvoorbeeld allemaal op orde moet hebben om het daadwerkelijk te kunnen realiseren.

 • Hoe regel je een hypotheek en kan dit überhaupt? 
 • Hoe wordt mijn droomhuis ook daadwerkelijk een geweldige investering?
 • Kun je je huis zomaar (deels) verhuren in Italië?
 • Het budget template

Expertise

Tijdens deze stap vertel ik je mijn gouden tips na jaren ervaring met het kopen en verbouwen van huizen in Italië, maar ook die van alle experts die betrokken zijn bij het proces. Denk hierbij aan makelaars, aannemers en een notaris bijvoorbeeld. Alles om ervoor te zorgen dat jij over alle kennis beschikt om vol vertrouwen jouw huis in Italië te kopen.

 • Welke mensen moet ik contacteren om het proces te starten?
 • Hoe gaat een Italiaanse makelaar, notaris, architect, aannemer etc. te werk?
 • Wat gaat er allemaal op je pad komen tijdens het kopen en verbouwen van een huis in Italië. 
 • Hoe werkt het als je geen Italiaans spreekt?
 • Checklist voor alle documenten en vergunningen die je nodig hebt
 • Expertsessies met mensen uit het veld.

Transformeren

In heel veel gevallen moet er ook over de verbouwing na worden gedacht. Tijdens deze stap leer je precies wat er allemaal komt kijken bij zo’n verbouwing, hoe je fouten kunt voorkomen, hoe je met de juiste mensen samen kunt werken die jouw plannen begrijpen en hoe je het in een zo kort mogelijke tijd afrond en binnen je budget blijft. 

 • Hoe kom ik aan de juiste mensen?
 • Template om je verbouwing te plannen
 • Van welke bonussen kan ik gebruik maken?
 • Je bent op afstand, hoe zorg je er dan voor dat alles op de juiste manier wordt uitgevoerd?
kind words

Realiseer zorgeloos en vol vertrouwen jouw droomhuis in Italië op basis van gefundeerde beslissingen. Volg de van Droom naar Casa cursus.

Doe de van Droom naar casa cursus intake om te kijken of het programma bij jouw wens past (een eenvoudig en transparant stappenplan is de sleutel naar jouw droomhuis in Italië).

9 video modules en to the point werkboeken Checklists en templates om dromen om te gaan zetten naar concrete acties. Altijd de mogelijkheid om al je vragen te stellen.

Volgens mij is de van Droom tot Casa cursus precies dat wat je nodig hebt, aangezien je tot hier hebt gelezen!

Na 56 dagen...

Heb je een vraag? Misschien wordt hij hieronder beantwoord.

Kan ik het programma in mijn eigen tijd volgen?

JA, de cursus bestaat uit video modules en werkboeken die je wanneer het jou het beste uitkomt kunt bekijken. 

Voor wie is de cursus geschikt?

Voor iedereen die droomt van een eigen droomplek in ItaIië!

Is het de investering waard?

Wat kost het je nu? Ik zou je nooit willen laten stressen over geld, maar door alleen aan de slag te gaan is het onvermijdelijk dat je onnodig veel fouten gaat maken en daarmee heel veel veel tijd en geld verliest. Of nog erger, je stelt het uit omdat je gebrek aan kennis je aan het twijfelen brengt en je daardoor maar besluit je droom op te geven. Met behulp van de van Droom naar Casa cursus heb je één plek waar je alle benodigde informatie voor het succesvol kopen van een huis in Italië kunt terugvinden. In alle rust en zonder zorgen. Dus wil je dit risico lopen of ben je liever safe then sorry en ben je er zo 110% zeker van dat wat je doet het juiste is?

Wat als ik niks aan de cursus heb?

Voor mij is het ontzettend belangrijk dat de cursus je daadwerkelijk helpt om zorgeloos jouw droomplek in Italië te kunnen gaan realiseren. Daarom maak ik gebruik van een intake zodat we al van tevoren kunnen vaststellen of het programma geschikt voor je is en je daadwerkelijk verder gaat helpen. Mocht je het gehele programma hebben gevolgd en binnen 14 dagen constateren dat de cursus je niet verder helpt, dan maak ik het geld terug naar jou over!

Is de cursus ook geschikt wanneer ik nog geen concrete plannen heb?

Zeker! De cursus is zo ontworpen dat je in hele korte tijd heel productief aan de slag gaat, je plannen vormgeeft en precies weet wat je te wachten staat. Zo krijg je bijvoorbeeld al een heel duidelijk beeld van hoeveel eigen vermogen je nodig hebt om jouw droomhuis in Italië te realiseren.

Hoeveel tijd kost het?

De cursus duurt 2 maanden, waarna jij precies weet hoe je vol vertrouwen en zonder zorgen jouw droomhuis kunt kopen in Italië! 

Word ik persoonlijk begeleid?

Ja! Je kunt mij op elk moment al je vragen stellen via e-mail, zodat je meteen verder kunt. We lopen samen door het gehele proces van A-Z zodat jij helemaal ready bent om jouw droomhuis in Italië te realiseren.

Hoe werkt het?

Na het invullen van het intake formulier en na toegelaten te zijn tot de cursus, ontvang jij direct toegang tot de cursus.

Jasmijn Vonsee | Videographer based in The Netherlands and Sicily

Klaar om jouw droomhuis in Italië te gaan realiseren?